Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Відділ бухгалтерського обліку та звітності

Жодна установа, яка фінансується з державного чи місцевого бюджету, не може закупити товар, послуги чи роботи без проведення тендерної процедури (публічної закупівлі). Що ж це таке?

Публічні закупівлі - це процес придбання товарів, послуг і робіт з боку державних органів, місцевих органів влади, підприємств державної власності та інших суб'єктів публічного сектору. Публічні закупівлі та їх процедура, яка регулюється законодавством, має на меті забезпечення ефективного використання державних коштів та забезпечення відкритості, конкуренції і прозорості у виборі постачальників.

19:05 19.02.2024

Не всі знають, оскільки не так давно (з 2021 року), з’явилася додаткова оплачувана відпустка для батька новонародженої дитини, так саме для батька.

Відпустка при народженні дитини – це одноразова оплачувана відпустка тривалістю до 14 календарних днів (без урахування святкових і неробочих днів) надається не пізніше трьох місяців з дня народження дитини.

16:14 12.02.2024

Поговоримо про мінімальну заробітну плату.

     Мінімальна зарплата – це гарантований державою мінімальний розмір оплати за виконану працівником місячну чи годинну норму праці (ч. 1 ст. 95 КЗпП, ч. 1 ст. 3 Закону України «Про оплату праці» від 24.03.1995 р № 108 / 95-ВР).

21:24 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь