A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Веб-портал ПФУ – це зручно!

Веб-портал ПФУ – це зручно!

З часу запровадження Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України постійно змінюється. Нині електронний ресурс дає унікальну можливість усім зацікавленим особам постійно, не виходячи з дому, контролювати свої особисті дані, які впливають на розмір майбутньої пенсії або переглядати інформацію з власної пенсійної справи. Все це на Веб-порталі логічно пов’язано і структуровано, що дозволяє пересічному громадянину без спеціальних знань та навичок легко розібратися у цій системі. Крім того, всі його послуги безкоштовні.

10:41 10.10.2018

Пенсійне забезпечення учасників антитерористичної операції

Пенсійне забезпечення учасників антитерористичної операції

Учасниками бойових дій є військовослужбовці (резервісти, військовозобов’язані) та працівники Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Державної прикордонної служби України, поліцейські, особи рядового, начальницького складу, військовослужбовці, працівники Міністерства внутрішніх справ України, праціники поліції, Управління державної охорони України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції, а також працівники підприємств, установ, організацій, які залучалися та брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення у порядку, встановленому законодавством (ст.6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»).

10:36 10.10.2018

Я маю право!

Я маю право!

З метою реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!» просимо розмістити на офіційних сайтах сільських, селищних та міських рад інформацію на тему: «Міністерство юстиції України здійснює контроль за діяльністю державних реєстраторів, суб’єктів державної реєстрації».

15:29 05.10.2018

«Марафон: енергоефективна та безпечна громада»

«Марафон: енергоефективна та безпечна громада»

Особливості фінансування та «дорожню карту» впровадження вдалих енергоефективних проектів в ОТГ, ЕСКО-механізм, а також сучасні технології термомодернізації будівель обговорили учасники другого семінару у рамках проекту Асоціації ОТГ «Марафон: енергоефективна та безпечна громада», який відбувся 21 вересня у Новій Боровій Житомирської області.

09:44 27.09.2018

Творчий конкурс соціального відеоролика «Різні люди= рівні права»

Творчий конкурс соціального відеоролика «Різні люди= рівні права»

Запорізький обласний благодійний фонд «Посмішка дитини» в рамках проекту «Підвищення обізнанності относительно прав людини та сприяння, толерантності среди школярів та освітян» оголошує творчий конкурс соціального відеоролика.

08:32 19.09.2018

«Дітям цікаво ставати учнями нової української школи», - констатує педагог з 30-річним досвідом Ірина Грищенко

«Дітям цікаво ставати учнями нової української школи», - констатує педагог з 30-річним досвідом Ірина Грищенко

Які можливості отримують учні  нової української школи? Які можливості дає самим школам освітня реформа? Про це йшлося на медіашколі, що у рамках всеукраїнського проекту «Медіашкола з Децентралізації. Курс-ІІ» 7-8 вересня пройшла у Черкасах.

08:53 13.09.2018

Новини із залу засідань

Новини із залу засідань

22.03-30.03.2018 року відбулася шоста сесія Мліївської сільської ради сьомого скликання. Було прийнято рішення про створення центру надання адміністративних послуг та КНП «Центру медико-санітарної допомоги», також прийнято рішення стосовно внесення змін до бюджету ОТГ, виділено субвенцію на фінансування закладів освіти, охорони здоров’я, культури та розглянуто ряд земельних питань

11:38 18.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь