Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомити про незадекларовану працю можна онлайн та анонімно

Повідомити про незадекларовану працю можна онлайн та анонімно

Будь-який житель Черкаської області може залишити повідомлення про незадекларовану працю онлайн. Щоб повідомити про неофіційне працевлаштування, потрібно заповнити форму, натиснувши на кнопку «Повідомити про незадекларовану працю» на сайті Державної служби України з питань праці.

15:32 13.11.2018

Мокрокалигірська ОТГ розвінчує міфи навколо реформування медицини

Мокрокалигірська ОТГ розвінчує міфи навколо реформування медицини

У період реформування органів влади і управління, секторальних реформ створюється поживний грунт для міфів навколо оновлення систем, запровадження новацій, порушення стереотипів. І незважаючи на очікувані та отримані позитиви, покращення  та приклади успіхів і соціальних перемог, міфи наполегливо чіпляються і продовжують жити у свідомості громадян. Такою є ситуацію і в реформуванні галузі охорони здоров’я. Але у Мокрокалигірській ОТГ ми побачили, як розвінчуються міфи навколо медичних реформ.

16:16 06.11.2018

Проект USAID „Агросільрозвиток“ визначить земельні ресурси і запропонує перспективні бізнес та соціальні проекти 10 громадам

Проект USAID „Агросільрозвиток“ визначить земельні ресурси і запропонує перспективні бізнес та соціальні проекти 10 громадам

Про це стало відомо під час громадських обговорень у Паланській ОТГ на Черкащині, де презентували пілотний проект перспективного використання земельних ресурсів, реалізований за підтримки проекту USAID „Агросільрозвиток“.

16:12 06.11.2018

Я маю право!

Я маю право!

Відповідно до ст.37 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та ст.34 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (далі - Закони), рішення, дії або бездіяльність у сфері державної реєстрації можуть бути оскаржені до Міністерства юстиції України, його територіальних органів або до суду.

11:05 16.10.2018

Новий онлайн-сервіс для громадян -  інформування за допомогою СМС.

Новий онлайн-сервіс для громадян - інформування за допомогою СМС.

Пенсійний фонд України запроваджує новий онлайн-сервіс для громадян -  інформування за допомогою СМС.Таким чином планують інформувати пенсіонерів про призначення і перерахунок пенсій, а працівників – про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір страхового стажу. Налаштувати новий сервіс можна самостійно через спеціальний портал електронних послуг ПФУ- portal.pfu.gov.ua.

10:46 10.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь