A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний тиждень здоров’я підлітків проходить в третій тиждень березня і став щорічною подією.

Головна мета – підвищити значущість здоров’я молодого покоління і залучити якомога більше людей до обговорення проблем здоров’я юнаків та дівчат. Адже від них залежить наше майбутнє. У такий період дітям необхідна моральна підтримка та розуміння, яку вони постійно отримують  з боку вчителів, батьків, медичних працівників, психологів.

08:39 22.03.2024

В цьому році підписано контракт про співпрацю Мліївської ТГ та благодійною організацією «Міжнародний благодійний фонд «Руки друзів» посольства Німеччини в Україні.

Мета проекту – підтримка галузі освіти в Україні. Мліївський ліцей №1 успішно пройшов відбір для участі в даному проекті. І ось вчора прийшла перша допомога – це комплект меблів для ресурсної кімнати, де навчаються дітки з особливими освітніми потребами. На черзі комплект меблів та обладнання для класу безпеки.

08:37 22.03.2024

Інформація для підприємців виробників!

З метою сприяння розвитку міжнародної торгівлі Черкаська обласна державна адміністрація з 2018 року реалізує проект зі створення каталогу експортоорієнтованих підприємств Черкаської області „Buy from Cherkasy region“.

08:25 21.03.2024

ВІД 25 000 ДО 80 000 ДОЛ — ГРАНТОВИЙ КОНКУРС “СМІЛИВІ ІДЕЇ” USAID

Зараз, більше ніж будь-коли, громадські організації в Україні відіграють ключову роль у підтримці демократії, прав людини та розвитку громад. Їхні зусилля та ініціативи спрямовані на покращення умов життя українців та зміцнення громадянського суспільства. Для підтримки цих активістів інституції та фонди надають різноманітні гранти, які допомагають реалізувати їхні проекти та ідеї.

14:13 19.03.2024

Сьогодні Україна переживає одні з найскладніших часів, які залишають свій відбиток на кожній родині

Сьогодні Україна переживає одні з найскладніших часів, які залишають свій відбиток на кожній родині. Щодня ми спостерігаємо велику кількість втрат: хтось втрачає власну домівку, а хтось життя. За недовгий період ми зіткнулися з безліччю фізичних, матеріальних та психологічних проблем. Неабиякої допомоги в цей складний час потребують вимушено переселені особи, які проживають у нашій громаді.

17:26 13.03.2024

«Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг»

Участь нашої громади у проєкті «Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг» відзначилася завершенням опитуванням про соціальну ситуацію в громаді, яке проводилося відповідно до комунікаційного плану розроблення багаторічного плану вирішення соціальних проблем. Опитування проводилось з 16 лютого 2023 року до 07 березня 2023 року, отримали 387 анкет від мешканців громади.

16:11 12.03.2024

І знову про систему соціальних послуг: «бути чи не бути «комплексній соціальній послузі з формування життєстійкості в нашій громаді?»

За Наказом Міністерства соціальної політики України № 29-Н від 24.01. 2024р. наша громада стала учасником експериментального проєкту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.10.2023 року №1049.

16:50 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь