A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Городищенська районна філія Черкаського обласного Центру зайнятості

Продовжується прийом заявок за програмами "Власна справа" та "Грант для ветеранів та їх подружжя"! Не зволікайте можливість створити або розвинути свою власну справу!

Продовжується прийом заявок за програмами "Власна справа" та "Грант для ветеранів та їх подружжя"! Не зволікайте можливість створити або розвинути свою власну справу!

11:58 13.12.2023

Оновлено єдиний портал вакансій. Відтепер знайти роботу стало ще зручніше! Бажаючі також можуть оформити підписку на вакансії через наші чат-боти

Оновлено єдиний портал вакансій   https://jobportal.dcz.gov.ua/ Відтепер знайти роботу стало ще зручніше! Бажаючі також можуть оформити підписку на вакансії через наші чат-боти у:  Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot  Viber http://www.viber.com/dczworknowbot  Нагадуємо, що роботодавці та HR можуть самостійно розмістити вакансію через особистий кабінет роботодавця: https://is.gd/JA9T4N Інструкція з реєстрації кабінету  тут https://is.gd/w0zea4 Одразу після модерації... 

11:55 13.12.2023

Добірка корисних посилань для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни щодо сервісів та програм служби зайнятості

Добірка корисних посилань для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни щодо сервісів та програм служби зайнятості:

08:55 23.11.2023

​​​​​​​Додаткова можливість з отримання безкоштовної допомоги для заявників та грантоотримувачів за програмами "Власна справа" , "Грант для ветеранів"

Додаткова можливість з отримання безкоштовної допомоги для заявників та грантоотримувачів за програмами "Власна справа" , "Грант для ветеранів" у НДІ правового забезпечення інноваційного розвитку НАПрН України: +38 (057) 700-06-63, ndipzir@gmail.com

08:53 23.11.2023

Черкаська обласна служба зайнятості надає унікальну можливість отримати ваучер на безкоштовне навчання за обраною професією чи спеціальністю.

Головна мета – допомогти людям здобути знання і навички, яких потребує сучасний ринок праці, а бізнесу – подолати проблему дефіциту фахівців. Це можливість якісного навчання і професійного розвитку впродовж життя.

08:41 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь