Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

Черкащина готова до надання медичної допомоги в разі виявлення коронавірусу (ФОТО)

Черкащина готова до надання медичної допомоги в разі виявлення коронавірусу (ФОТО)

Черкащина готова до надання медичної допомоги в разі виявлення коронавірусу. Про це заявив заступник голови Черкаської ОДА Юрій Лесюк. Сьогодні спільно із представниками засобів масової інформації перевірили готовність Черкаської інфекційної лікарні. 

14:26 27.02.2020

Уряд спрямував місцевим бюджетам кошти на освіту та підтримав позицію АМУ щодо врахування реального контингенту учнів

Уряд спрямував місцевим бюджетам кошти на освіту та підтримав позицію АМУ щодо врахування реального контингенту учнів

12 лютого відбулось засідання Кабінету Міністрів України під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука. Позицію Асоціації міст України представляв заступник Виконавчого директора АМУ Володимир Мягкоход.

14:40 17.02.2020

Уряд схвалив Порядок зарахування частини акцизного податку з пального до місцевих бюджетів у 2020 році

Уряд схвалив Порядок зарахування частини акцизного податку з пального до місцевих бюджетів у 2020 році

12 лютого на засіданні Уряду прийнято постанову «Деякі питання зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування у 2020 році» (проєкт).

14:34 17.02.2020

Зміни до Конституції щодо децентралізації будуть доопрацьовані спільно з Асоціацією міст України

Зміни до Конституції щодо децентралізації будуть доопрацьовані спільно з Асоціацією міст України

Законопроєкт «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)» №2598 буде знятий з розгляду, - повідомляє видання Українська правда, посилаючись на слова Голови фракції "Слуга народу", що таке рішення ухвалено після переговорів з главами парламентських фракцій і груп, а також консультацій з Президентом.

14:58 20.01.2020

Використання державної інфраструктурної субвенції

Використання державної інфраструктурної субвенції

Мліївська ОТГ державну інфраструктурну субвенцію у розмірі 2443,400 тис. грн. використала на придбання спеціалізованого транспортного засобу для підвозу лікаря Мліївської Амбулаторії загальної практики сімейної медицини (Комунального Некомерційного Підприємства "Центр Первинної Медико - Санітарної Допомоги імені родини Симиренків" Мліївської сільської ради) Городищенського району Черкаської області та придбання шкільного автобуса для Мліївської ЗЗСО І-ІІІ ступенів для підвезення учнів Мліївської сільської об'єднаної територіальної громади Городищенського району Черкаської області

15:09 15.01.2020

Про початок розробки бренду області

Про початок розробки бренду області

Департаментом регіонального розвитку облдержадміністрації ініційовано процес розробки бренду області. Адже територіальний бренд – це бренд країни, міста, регіону або іншого територіального утворення, що є важливим чинником просування території. Простіше кажучи, бренд − це імідж та впізнаваність регіону. На сьогоднішній день територіальні бренди – сучасна зброя для конкурентної боротьби між країнами, регіонами, містами за матеріальні, людські та інформаційні ресурси. Території з сильними брендами здатні ефективніше будувати власні конкурентні переваги, залучати інвестиції, туристів і таланти, експортувати власні продукти та змінювати стереотипи. Окрім цього, вже 6 регіонів, понад 20 міст та районів України мають свої бренди територій, більша частина яких успішно працює на регіональний розвиток. Проте, брендинг – це не короткострокова ініціатива, а довготривалий стратегічний процес, який, щоб стати ефективним та успішним, має відбуватиметься в декілька етапів. Зважаючи на це, в області було створено робочу групу з брендингу регіону, до якої долучилися люди, які представляють різні сфери життя Черкащини. 2 5 листопада 2019 року пройшло перше засідання робочої групи, на якому було прийнято рішення оголосити конкурс на обрання слогану для майбутнього бренду Черкащини. Так як слоган – це інструмент, який допомагає в ідентифікації та розпізнаванні сутності регіону. Конкурс розпочнеться 20 листопада і триватиме до 6 грудня 2019 року (включно). Подаватися зможуть всі, хто має ідеї. Варіант слогану повинен бути коротким, не більше 4-х слів; характеризувати регіон, передавати харизму Черкащини та розкривати її невідомі, цікаві, оригінальні сторони; легко запам'ятовуватися; продовжити речення: “Черкащина це…”; бути націленим на гостей області, які в ній ще ніколи не були та нічого про неї не чули; бути українською та бажано англійською мовами; мати обґрунтування, тобто опис слогану (не більше 100 слів). Переможець отримає подарунок – туристичне спорядження (туристичний намет, рюкзак, карімат та спальний мішок). Деталі та умови участі у конкурсі буде опубліковано 20 листопада 2019 року на Фейсбук-сторінці “Черкащина туристична”. Зважаючи на вищезазначене, звертаємося до Вас з проханням розповсюдити інформацію про розробку бренду Черкаської області та конкурс з обрання слогану серед жителів району/міста/ОТГ, а також зацікавлених організацій, установ та навчальних закладів. Принагідно просимо розмістити вищезазначену інформацію на сайтах та офіційних сторінках в соцмережах органів місцевої влади, а також у місцевих ЗМІ. Детальну інформацію щодо конкурсу можна отримати за телефонами +38 097 722 0244 (Віта Вдовиченко) та +38 067 260 6093 (Ірина Козьміна), а також на Фейсбук-сторінці “Черкащина туристична” за посиланням: https://cutt.ly/nePaLGd.

16:01 14.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь