Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Виконавчий комітет Мліївської сільської ради приймає участь у Програмі підтримки «Моніторинг і оцінювання стратегії розвитку громади та плану заходів з її реалізації» від Програми «U-LEAD з Європою».

Дата: 30.04.2024 18:47
Кількість переглядів: 14

Фото без опису
Виконавчий комітет Мліївської сільської ради приймає участь у Програмі підтримки «Моніторинг і оцінювання стратегії розвитку громади та плану заходів з її реалізації» від Програми «U-LEAD з Європою». Це важливий крок у побудові ефективного моніторингу стратегії розвитку сільської території, який допоможе забезпечити сталість і успішність розвитку громади.

 

Після конкурсного відбору заявок, працівників відділу економічного розвитку та інвестицій було визначено до числа учасників Програми. Тепер команда готова приступити до роботи над моніторингом і оцінюванням стратегії розвитку громади з допомогою експертів. Основною метою цієї роботи є підвищення  спроможності представників органів місцевого самоврядування здійснювати моніторинг і оцінювання реалізації Стратегії розвитку громади; вдосконалити систему показників та індикаторів цілей і завдань Стратегії; підготувати автоматизовану систему моніторингу і оцінювання реалізації Стратегії  з урахуванням можливостей для кожної громади; інтегрувати результати моніторингу і оцінювання в управлінський цикл; напрацювати звіти з моніторингу та індивідуальні форми заключного звіту з оцінювання.

 

Важливою складовою успішного розвитку громади є не лише розробка стратегії, а й її систематичне оцінювання і коригування відповідно до змін у соціально-економічному середовищі. Програма підтримки «Моніторинг і оцінювання стратегії розвитку громади» надає можливість вирішити цю проблему, забезпечуючи постійний контроль за виконанням стратегії і її реалізацією.

 

Участь у Програмі відображає відповідальність і зацікавленість нашої громади у її розвитку. Тож, розпочавши роботу, Виконавчий комітет Мліївської сільської ради прикладає максимум зусиль на створення позитивних результатів, в межах наявних ресурсів, для реалізації стратегії розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь