A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Сьогодні Україна переживає одні з найскладніших часів, які залишають свій відбиток на кожній родині

Дата: 13.03.2024 17:26
Кількість переглядів: 29

Фото без описуСьогодні Україна переживає одні з найскладніших часів, які залишають свій відбиток на кожній родині. Щодня ми спостерігаємо велику кількість втрат: хтось втрачає власну домівку, а хтось життя. За недовгий період ми зіткнулися з безліччю фізичних, матеріальних та психологічних проблем. Неабиякої допомоги в цей складний час потребують вимушено переселені особи, які проживають у нашій громаді.

На території Мліївської громади фактично проживає понад 400 внутрішньо переміщених осіб. Статус ВПО – це важка доля конкретної людини, котра не має рідного дому, котра очікує на реагування місцевої влади та міжнародних гуманітарних організацій. Саме тому залучення більшої кількості гуманітарних місій, благодійних фондів та ініціатив до допомоги нашим ВПО є важливою складовою діяльності роботи органу місцевого самоврядування у Мліївській громаді, передбачає об’єднання зусиль сторін задля надання психологічної підтримки внутрішньо переміщеним особам, а також юридичних консультацій та грошової допомоги для ВПО.

Фото без описуФото без описуФото без опису11 березня 2024 року в с. Мліїв представники французької гуманітарної організації «Triangle Génération Humanitaire» зустрілися з людьми, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення. За допомогою звернулося 25 осіб. Психологи організації провели індивідуальні психологічні консультації, також було надано юридичні поради та консультації. Кейс-працівники зареєстрували осіб, які звернулися, для отримання багатоцільової грошової допомоги та для отримання компенсації за оренду житла за 6 місяців.

Наступна зустріч представників французької гуманітарної організації TGN з вимушено переселеними особами Мліївської громади відбудеться у понеділок, 18 березня 2024 року об 11.30 у с. Мліїв у приміщенні бібліотеки Центру культури та дозвілля, у с. Старосілля у приміщенні Центру надання адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь