A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

«Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг»

Дата: 12.03.2024 16:11
Кількість переглядів: 44

Фото без опису
Участь нашої громади у проєкті «Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг» відзначилася завершенням опитуванням про соціальну ситуацію в громаді, яке проводилося відповідно до комунікаційного плану розроблення багаторічного плану вирішення соціальних проблем. Опитування проводилось з 16 лютого 2023 року до 07 березня 2023 року, отримали 387 анкет від мешканців громади.

Наразі триває систематизація отриманих даних, і вже на початковій стадії бачимо, які соціальні проблеми найбільше турбують наше населення, а саме: погіршення психоемоційного стану, погіршення здоров’я, фінансові проблеми внаслідок агресії з боку рф. Більш детальний аналіз та звіт буде сформовано за підтримки експертів з Фонду міжнародної солідарності.

Проведене опитування дозволить ідентифікувати основні тенденції та проблемні питання, що виникають у сфері соціальних послуг на території Мліївської сільської територіальної громади.

Отримані результати анкетування стануть важливим інструментом для подальшого планування та розробки багаторічного плану вирішення соціальних проблем Мліївської сільської територіальної громади, а також стратегій удосконалення системи соціальних послуг на місцевому рівні. Цей процес сприятиме підвищенню якості життя мешканців територіальної громади та забезпеченню потреб у доступних та ефективних соціальних послугах.

Дякуємо за активну участь усіх хто долучився до процесу анкетування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь