A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Інформаційна довідка про роботу (архівна) ПАТ Мліївський ЗТО

Дата: 04.03.2024 17:45
Кількість переглядів: 35

Фото без описуНа території Мліївської громади зареєстроване Публічне акціонерне товариство «Мліївський завод технологічного обладнання»  (ПАТ Мліївський ЗТО), який з 2014 року припинив свою діяльність. Але відповідно до єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань зазначене підприємство не значиться таким, яке би припинило свою діяльність, як це вимагає діюче законодавство.

   У зв’язку з тим, що документи ПАТ «Мліївський ЗТО» належним чином не передані до архівної установи, колишні працівники позбавлені можливості отримати архівні довідки про підтвердження страхового стажу. Потреба в отриманні таких документів може бути пов’язана із зверненням до органів соціального захисту, оформленням пенсійних нарахувань, отриманням певних пільг.

   У загальному відділі Виконавчого комітету Мліївської сільської ради на зберіганні, через небайдужість до колишніх працівників ПАТ Мліївський ЗТО, знаходяться  книги наказів зазначеного підприємства за період з 1960 року по 2014 рік. Відповідно до зазначених книг, Виконавчий комітет Мліївської сільської ради має можливість видавати громадянам інформаційні довідки про підтвердження страхового стажу ПАТ Мліївський ЗТО.

    Інформаційна довідка видається на підставі письмової заяви. У заяві викладається суть запиту та всі необхідні для здійснення пошуку реквізити. Також у заяві повідомляються особисті дані заявника, адреса, телефон. Запит обов’язково повинен бути підписаний особистим підписом заявника.

   Інформаційна довідка про роботу (архівна) ПАТ Мліївський ЗТО, що містить відомості про трудовий стаж, видається за умови повідомлення максимально точних відомостей про місце роботи заявника. Також у цьому випадку потрібно вказати посаду і період роботи. При зміні прізвища потрібно обов’язково вказати попередні прізвища.

     Запитувана інформація видається в строки передбачених Законом України «Про звернення громадян» – протягом 30 днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь