A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

    Адміністрація КНП «Центр медико-санітарної допомоги ім. родини Симиренків» Мліївської сільської ради повідомляє

Дата: 03.02.2024 13:36
Кількість переглядів: 47

    Фото без опису

Адміністрація КНП «Центр медико-санітарної допомоги ім. родини Симиренків» Мліївської сільської ради повідомляє, що підприємством постійно розширюється перелік послуг, які можуть надаватися.    Укладений договір з НСЗУ, який дозволяє надавати пацієнтам послуги з ментального здоров’я. Медичні працівники закладу пройшли навчання за курсом Академії НСЗУ "Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP", що створений за ініціативи Першої леді України Олени Зеленської.

     Також укладений договір з підрядником на забезпечення перекладу на жестову українську мову згідно вимог до інклюзивності закладу та укладений договір з НСЗУ за пакетом "Первинна медична допомога" на 2024 рік.

    Ми захистили  план профілактичних щеплень на 2024 рік у Відділі імунопрофілактики Обласного центру контролю і профілактики хвороб, і тепер жителі громади мають можливість зробити щеплення

     В рамках програми Благодійної організації «100% здоров’я» 24 січня в приміщенні Старосільської амбулаторії був організований прийом  громадян обласними спеціалістами: акушером-гінекологом та лікарем-терапевтом.

    Наразі спеціалісти працюють над поновленням заяв людей з інвалідністю на отримання технічних засобів згідно індивідуальної програми реабілітації.

     Ще продовжуємо ремонт Мліївської амбулаторії: встановлені нові двері в лабораторію та завершено ремонт кабінета сімейного лікаря в Мліївській АЗПСМ. На трьох підрозділах ЦПМСД (Мліївська АЗПСМ, Старосільська АЗПСМ та ФАП с. Будо-Орловецька) введені в експлуатацію холодильники для зберігання вакцин, отримані в якості гуманітарної допомоги від ЮНІСЕФ.
 

Фото без опису Фото без опису

     Тому пам’ятаймо, що якісний медичний сервіс в належних умовах – це гарантовані послуги НСЗУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь