A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

У кінці червня працівниками служби у справах дітей спільно з поліцейським офіцером  громади, спеціалістом безпеки в освітньому середовищі було проведено черговий  рейд «Діти вулиці».

Дата: 04.07.2023 12:57
Кількість переглядів: 58

       Фото без опису

У вечірній час перевіряли роботу  закладів торгівлі та громадські місця, де проводять вільний час неповнолітні        (в  с.Млієві  та с.Старосіллі).

Під час перевірки  виявлено 2 дітей, які після 22.00 перебували у громадських місцях. З дітьми проведені  профілактичні бесіди, їх повернуто  в родини та складені відповідні акти. Батькам  повідомлено про те, що саме вони несуть персональну відповідальність за невиконання обов’язків щодо виховання дітей. 

Дітям заборонено з 22:00 до 06:00 перебувати без супроводу батьків у громадських місцях та закладах, з метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них.  

У разі виявлення дитини у нічний час у громадських місцях та розважальних закладах буде притягнуто до адміністративної відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків (ст. 184 КУпАП).

 

Шановні батьки! Будьте уважні до своїх дітей, довіряйте їм і вони довірятимуть вам, що значною мірою вбереже їх від можливих непередбачуваних ситуацій. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь