A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

Щодо конкурсу з розробки енергетичних планів

Дата: 02.06.2023 15:03
Кількість переглядів: 30

Фото без опису
З серпня 2023 року «U-LEAD з Європою» обрала напрямок підвищення енергобезпеки в територіальних громадах одним з пріоритетних. Враховуючи ситуацію в нашій енергосистемі, зараз ідеальний час для того, щоб громади спланували та покращили роботу в напрямку енергонезалежності. Одним із таки інструментів є муніципальний енергетичний план, тож програма «U-LEAD з Європою» оголосила про відбір територіальних громад для участі у чотиримісячній програмі з розробки муніципальних енергетичних планів.

Відділом економічного розвитку та інвестицій було подано заявку на участь у мережі з обміну досвідом (програми підтримки). За результатами конкурсного відбору заявок на участь у мережі з обміну досвідом (програми підтримки) «Муніципальний енергетичний план» було відібрано представників Мліївської сільської територіальної громади (Величко Тетяну Валеріївну, Лук’янову Наталію Валентинівну та Берка Сергія Семеновича), яких зараховано до числа учасників даної програми.

Ініціатива стартує у червні та триватиме до жовтня 2023 року, по завершенню представники Мліївської сільської територіальної громади за підтримки експерта розроблять муніципальний енергетичний план та створять горизонтальні зв’язки з іншими громадами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь