A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

В службі зайнятості можна отримати #ваучер на навчання!

Дата: 12.01.2023 11:24
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Ваучер - це документ встановленого зразка, який дає можливість сплатити за навчання. Оплата ваучера здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Його вартість встановлюється у межах вартості навчання, але не може перевищувати десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом.

На підставі ваучера здійснюється перепідготовка за робітничими професіями, підготовка за спеціальностями для здобуття ступеня магістра, а також підготовка на наступному рівні освіти, спеціалізація та підвищення кваліфікації за професіями і спеціальностями згідно з пріоритетними видами економічної діяльності.

Особа самостійно обирає професію або спеціальність із затвердженого переліку, а також форму та місце навчання. Навчання проходить у закладах освіти або у роботодавців.

Основною метою цієї послуги є підвищення конкурентоспроможності та розширення можливостей для працевлаштування окремих категорій громадян.

Хто може скористатись ваучером на навчання

Детальніше за посиланням - https://is.gd/55VWqh

Шановні клієнти!  Важливо відповідально та виважено підходити до вибору навчання за ваучером, адже отримати його можна лише один раз. У разі необхідності фахівці служби зайнятості готові допомогти та надати необхідну консультацію.

Зацікавились? Консультацію щодо ваучера на навчання та інших послуг служби, Ви, як завжди, можете отримати в будь-якому центрі зайнятості, зручному для вашого відвідування.

#ДСЗ #служба_зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь