Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

2024

Шановні жителі Мліївської сільської територіальної громади!
Фото без опису

Запрошуємо вас взяти участь у поданні ініціативних проєктів розвитку, спрямованих на вирішення пріоритетних проблем нашої громади. Ваші ідеї та пропозиції можуть стати ключовими аспектами розвитку і покращення нашого оточення.

Ми запрошуємо всіх, хто бажає зробити свій внесок у покращення умов життя для жителів громади, подати свої проєкти за наступними напрямками:

- інфраструктура та благоустрій;

- соціальний та медичний захист населення;

- розвиток освіти та культури;

- підтримка молодіжних та спортивних ініціатив.

Терміни початку і завершення прийому проєктів: 3 місяці з моменту виходу оголошення/публікації на офіційному сайті Мліївської сільської територіальної громади.

Вибрані проєкти будуть реалізовані у 2025 році, за підтримки Мліївської сільської ради.

Не гайте часу, долучайтесь до розвитку нашої громади разом з нами! Давайте працювати разом на благо нашого спільного дому.

РІШЕННЯ №22-4 від 05.07.2024р. Про внесення змін до Програми «Громадський бюджет Мліївської сільської територіальної громади на 2023-2024 роки»

 

Додаток  до рішення Мліївської сільської ради від 05 липня 2024 року №22-4/VIІI ПОЛОЖЕННЯ про громадський бюджет Мліївської сільської територіальної громади на 2024-2028 роки

 

Додаток 1 до Положення про громадський бюджет Мліївської сільської територіальної громади "Параметри громадського бюджету Мліївської сільської територіальної громади"

 

Додаток 2 до Положення про громадський бюджет Мліївської сільської територіальної громади

 

Додаток 3 до Положення про громадський бюджет Мліївської сільської територіальної громади "Звіт про аналіз відповідності проєкту"

 

Додаток 4 до Положення про громадський бюджет Мліївської сільської територіальної громади "ВИСНОВОК КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ ЩОДО ПРИЙНЯТТЯ ПРОЕКТУ"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь