A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мліївська громада
Черкаська область, Черкаський район

«Спільнота практик: Сталий розвиток» запрошує долучитися до щорічної події Спільноти – онлайн курсу «Управління проєктами місцевого розвитку-10».

Дата: 28.10.2020 10:27
Кількість переглядів: 3535

До участі запрошуються представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, депутати місцевих рад, лідери громад та активісти громадського сектору, які хочуть оволодіти сучасними техніками управління проєктами, набути і продемонструвати здатність розробити проєктну концепцію, виступити в ролі експерта проєктів колег, зробити презентацію власного проєкту і реалізувати в своїх громадах проєктні підходи для розвитку.

 

Тисячі учасників Спільноти практик вже пройшли навчання за цим курсом і успішно використовують набуті знання, впроваджуючи проєкти розвитку громад. Особливістю курсу УП-10 буде можливість кожного, хто розробить концепцію проєкту, валідувати продукт проєкту серед заінтересованих сторін і представити свою ініціативу на Всеукраїнській онлайн конференції «Творимо зміни разом».

 

У рамках співпраці проєкту DESPRO, Української школи урядування та Національного агентства України з питань державної служби даний курс є загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для державних службовців категорій «Б» та «В» та посадових осіб місцевого самоврядування «Управління проєктами місцевого розвитку». Державні службовці категорій «Б» та «В», а також посадові особи місцевого самоврядування, які успішно пройдуть усі етапи навчання та наберуть 75 балів і більше, отримають сертифікат УШУ (1 кредит ЄКТС). Інші успішні учасники курсу, які наберуть 75 балів і більше, отримають сертифікат проєкту DESPRO.

 

Все, що необхідно для навчання: Інтернет, електронна поштова скринька, можливість навчатися принаймні одну годину на день та непереборне бажання перетворювати власне життя та життя громади на краще.

 

Тривалість навчання за програмою курсу: 1 листопада – 8 грудня. Зарахування на е-курс триватиме до 10 листопада.

 

Для участі у курсі потрібно лише пройти зарахування ТУТ.

 

Запрошуємо пересилати це оголошення Вашим колегам та друзям! Звертаємо увагу – для зарахування на е-курс потрібно бути зареєстрованим учасником Спільноти практик: Сталий розвиток http://udl.despro.org.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь